keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Tautia ja tagejä

kuvaruutukaappausKello löi juuri kaksitoista ja on aika avata silmät. Hämärään makuuhuoneeseen tihkuu päivänvaloa poltetun sienan väristen verhojen läpi. Neljä tuntia sitten olin jo menossa töihin, mutta yhden tapaamisen jälkeen palasinkin kotiin. Sitä tavallista kolmen koon flunssaa: kuumetta, köhää ja korvasärkyä.

Tällaisena sängyssä lojumisen hetkenä on hyvä tarttua kirjaan tai tehdä jotain pientä työtä. Yöpöydällä on vain HTML-ohjelmoinnin kirja, eikä sen Javascript-osio käy näin pöhnäiselle päälle. Indeksoinpa siis valokuvia.

Kuvausinto on kasvanut, ja hankin paremman digikameran. Kuvien hallinnointiin ja kevyeen ehostukseen käytän Adobe Lightroomia. Siitä tuli pari päivää sitten ensimmäinen virallinen versio (joka on nyt nimetty muotoon Adobe Photoshop Lightbox). Betaversion hitaus ym. puutteet ovat poissa. Suosittelen - jos olet valmis pistämään pari sataa tähän tarkoitukseen. Onhan noita maksuttomiakin tietysti melkoinen määrä, esimerkiksi pc:lle tarkoitettu Picasa, Googlen ilmaisohjelmia sekin, tai webbikäyttöön Flickr.

No niin mihin jäinkään
2007, Hotelli Vantaa, Vantaa, ajoneuvo, construction, kuorma-auto, lorry, punainen, rakentaminen, red, talvi, vehicle, winter

Ei kommentteja: