sunnuntai 14. tammikuuta 2007

Sanomalehti kehittyy

Perforointi sanomalehdessäHesarin tämänpäiväinen numero on varustettu innovaatiolla, joka sopii tähän kiireiseen ja yksilökeskeiseen aikaan. Yleisönosastosivun sisäreunassa, arkin keskellä on perforointi, jollain krouvilla koneella vetäisty repäisylinja.

Me luemme viikonloppuisin Hesarin yhdessä. Yksin lehti tulisi selattua pikaisemmin, mutta toisen jatkaessa aukeaman lukemista tulee itsekin luettua "vielä yksi juttu".

Perforointi antaa uusia mahdollisuuksia tuunata parilukua. Toivoisin tätä uudistusta erityisesti kuolinilmoitusten yhteyteen. Olisi helppoa repäistä tämä sivu erikseen ja antaa kiinnostuneille mahdollisuus syventyä lehden osastoista homeerisimpaan, samalla kun itse voisi jatkaa uutisten parissa.

HUOM: Kommentointi on nyt avoin kaikille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

... mutta kuolinilmoituksethan ovat mitä parhainta ajanvietettä ja pitävät vielä nöyränäkin - tarinoita elämästä ja kuolemasta ...

a

Piisilmä kirjoitti...

Kuolinilmoituksissa on potentiaalia, se myönnetään. Toivoisin niissä ilmenevän samaa tinkimätöntä todellisuudentajua kuin Lee Mastersin Spoon River antologiassa:

Tarinamme häipyi hiljaisuuteen. Jatka hälinääsi, hullu maailma.